• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Ons team bestaat uit:

 

Tim Terpstra, eigenaar en één van uw adviseurs in de winkel, zit eigenlijk zijn hele leven al tussen de fietsen, is er mee opgegroeid zeg maar. Hij deelt zijn ervaring en passie voor het vak graag met u, zijn klant.

 

Renate Terpstra, de vrouw van inderdaad en één van uw adviseurs. Al vele jaren de steun en toeverlaat van Tim. Maar ook van vele klanten. Vol passie kan zij u van advies voorzien bij al u aankopen.

 

Monique Wassens, de tweede vrouw binnen ons team en dat bedoelen we niet in rangorde, Monique staat haar “mannetje” als het om kennis van fietsen, kleding en accesoires gaat en zij adviseert u er graag over.

 

Gerrit Miedema, al meer dan 15 jaar een kei in onze werkplaats. Hoe druk het ook is, Gerrit blijft rustig en zorgt dat uw fiets weer in topconditie met u mee gaat. we hebben het niet bijgehouden maar hij heeft al vele duizenden fietsen door zijn handen gehad.

 

Herman Wassens, ook al zo’n “ouwe rot” in het vak met al vele jaren Jan Terpstra Cycling World ervaring, zowel in  de werkplaats als in de winkel staat Herman zijn mannetje, de altijd vrolijk gestemde Herman is u altijd graag van dienst.

 

Sanny Terpstra. Ja de dochter van is in haar vrije uren ook vaak werkzaam in de winkel, zij helpt u graag aan onderdelen, accessoires en kleding,Maar ook voor advies bij een nieuwe of gebrukte fiets draait ze haar hand al niet meer om.

 

Jari Terpstra, dat is onze benjamin en zoon van ja, nog jong maar nu al erg handig in de werkplaats waar hij kleine reparaties doet en nieuwe fietsen klaarmaakt, ook een gebruikte fiets is bij hem in goede handen zodat die vertrouwd de weg weer op kan nadat hij hem onder handen genomen heeft.

 

Contact Webshop