• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Back to School

Veel zitten nog lekker te genieten van de vakantie maar school komt weer dichterbij. Hier hebben wij een aantal tips voor jullie om goed voor de dag te komen op de eerste schooldag!

1. Fiets

Begin met het uitzoeken van een stevige fiets die genoeg ruimte heeft om een boekentas mee te nemen. De fiets moet wel tegen een stootje kunnen. Erg belangrijk is de juiste framemaat waar wij de juiste in kunnen adviseren. Is de afstand lang, dan kunnen meerdere versnellingen nuttig zijn. Voor de korte afstand zou juist een stadsfiets een goede optie zijn.

Bekijk hier al onze fietsen

2. Slot

Op alle fietsen die wij verkopen zit een ART* goedgekeurd slot. Dit betekend dat het geschikt is voor een verzekering en dus stevig is. Het is nooit verkeerd om een extra slot toe te voegen. Sloten zijn er in verschillende soorten en maten. Voor een goed advies bent u van harte welkom in onze winkel.

3. Boeken mee

Naar school betekend vaak een zware tas met boeken. Er is veel keuze in fietsen met een stevige voordrager om een krat voorop te monteren. Maar de welbekende Monkey-Mee voor achterop is ook erg handig.

4. Veilig op de fiets

Elke dag veilig op de fiets naar school begint met een goed onderhouden fiets. Check regelmatig of de remmen nog goed functioneren en de verlichting werkt. Dit kunnen wij natuurlijk ook doen!

Toppers in schoolfietsen:

Giant Triple X

De Giant Triple X is een stoere maar mooi gestylde fiets. Deze fiets is in 3 of 7 versnellingen te leveren met een goede rem. Door zijn comfortabele zitpositie, zijn soepele versnellingssysteem en relaxte stijl, maakt de Triple X fietsen tot een plezierige bezigheid. Het zachte zadel voelt net zo goed aan als het eruit ziet en de brede banden vlakken alle oneffenheden uit het wegdek. Met stevige aluminium achter- en voordrager kun je met deze fiets echt alles vervoeren zonder dat de fiets zelf enorm veel zwaarder wordt. De Giant Triple X is er ook in de e-bike uitvoering. Bekijk hier de Giant Triple X.

Batavus CNCTD

De Batavus CNCTD is de oude weduwe fiets in een nieuw jasje. Ook deze fiets is een 3 versnelling of 7 versnelling verkrijgbaar. De CNCTD. is bij uitstek de meest ideale transportfiets van Batavus. Stoer, licht en daardoor wendbaarder in het verkeer dan andere fietsen. Met de CNCTD. haal je een sterke, veilige én comfortabele stadsfiets in huis waarop je elke dag met plezier door de stad of naar school fietst. Ook qua design blijft de CNCTD. niet achter. De Batavus CNCTD is er ook in de e-bike uitvoering. Bekijk hier de Batavus CNCTD.

Giant Chill

De Giant Chill is een leuke sportieve fiets die lekker licht is. De Chill is een complete fiets, met stevige bagagedrager waar voldoende vracht op kan worden meegenomen, naafdynamo, rollerbrake remmen en Shimano versnellingen doet hij nergens voor onder. Hij is bestand tegen de dagelijkse ritjes naar school, om te shoppen of om in het weekend lekker te gaan toeren. Bekijk hier de Giant Chill.

Batavus Fonk

De Batavus Fonk is ook in 3 en 7 versnellingen verkrijgbaar. Het stadsleven stelt specifieke eisen aan de fiets, de Fonk 3 is er optimaal op afgestemd. Er is gekozen voor betrouwbare materialen en componenten, wat de fiets extra sterk maakt. Zo is de voorlamp hoog op het stuur geplaatst en de achterlamp onder de bagagedrager, hierdoor is de verlichting minder kwetsbaar en loopt door het frame heen. Bekijk hier de Batavus Fonk.

Vragen? neem contact met ons op via de website of 058-2129088 om kom gezellig langs in de winkel!

Contact Webshop