• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Planning
Als uw fiets hier voor reparatie of onderhoud is, kunt u vragen om een leenfiets. Als uw E-bike voor reparatie hier is, kunnen wij een elektrische leenfiets ter beschikking stellen. Wij stellen deze gratis ter beschikking als service. Wij hebben 50 leenfietsen en doen ons best iedereen daarmee te helpen. Helaas is het niet altijd mogelijk en zijn de fiets ook wel eens op. Reserveren doen wij niet. Bij het aannemen van een leenfiets gaat u automatisch akkoord met de leenfiets voorwaarden van Jan Terpstra Cycling World, en zijn geldig zonder handtekening.

Terugbrengen
Als de reparatie klaar is, verwachten wij dat de leenfiets zo spoedig mogelijk terug komt. Dit omdat we graag een volgende klant willen helpen. Houdt u daar alstublieft rekening mee. Neem contact met ons op als u afspraken niet kunt nakomen. Bij het niet inleveren van een leenfiets binnen 5 werkdagen nadat Jan Terpstra Cycling World heeft laten weten dan de eigen-fiets is gerepareerd, is de klant een bedrag van €10,00 per dag schuldig aan Jan Terpstra Cycling World.

Beschadiging of diefstal
Wij verwachten dat er met respect word omgegaan met de door ons kosteloos ter beschikking gestelde fietsen. De gebruiker van de leenfiets is namelijk verantwoordelijk voor schade aan of diefstal van de leenfiets. Wij kunnen de gebruiker aansprakelijk stellen voor schade aan de fiets. De klant is verplicht binnen 24 uur de schade/diefstal te melden aan Jan Terpstra Cycling World.

Schade De klant is gedurende de periode van het gebruik van een leenfiets aansprakelijk voor eventuele schade aan de fiets. Het gebruik van een leenfiets is op eigen risico. Jan Terpstra Cycling World kan de schade in rekening brengen naar de klant als er niet zorgvuldig met de fiets om wordt gegaan.

Indien de klant de sleutel, slot of een meegegeven accessoire niet retourneert, dan is de klant de vervangingswaarde hiervan verschuldigd.

Diefstal De klant is gedurende de periode van het gebruik van een leenfiets aansprakelijk voor de leenfiets, Jan Terpstra Cycling World kan bij diefstal een bedrag van €500,00 voor een stadsfiets en €1.250,00 voor een elektrische fiets in rekening brengen bij diefstal.

De klant is zelf verantwoordelijk voor een aansprakelijkheidsverzekering.

Service
Deze dienst is een service van ons. Wij denken graag met u mee, zodat u mobiel kunt blijven. U kunt echter geen leenfiets claimen. Wij behouden ons het recht voor een leenfiets te weigeren.

Contact Webshop