• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88
Perfecte service

Bij een kwaliteitsproduct hoort natuurlijk ook een kwaliteitsservice, dit spreekt voor zich. Wij als team bij Jan Terpstra Cycling World doen er dan ook altijd alles aan om u thuis te laten voelen in De Wereld Rond Fietsen. Wij zijn er voor, tijdens en na de aankoop voor u. Dat is de service waar u als klant bij Jan Terpstra Cycling World recht op heeft.

Shimano Service Center
 
Of het nou voor het woon-werkverkeer is of voor een ontspannen tocht in het weekend, we stappen met massaal op de e-bike. Dankzij allerlei vooruitstrevende technologieën is de elektrische fiets enorm populair en praktischer dan ooit. Om het maximale uit je e-bike te halen, is goed onderhoud belangrijk. Als Shimano Service Center kent Jan Terpstra Cycling World alle ins en outs. Onze mensen zijn dé vraagbaak voor al je fietsgerelateerde vragen. Zij geven je e-bike de professionele aandacht die je zoekt.
Fietsservice van wereldklasse
Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit
Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij [NAAM WINKEL]. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.
Contact Webshop