• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Fietsenwinkel Jan Terpstra Cycling World in Leeuwarden is een echt familie bedrijf. Dat merk je direct als je in de winkel komt. Een gemoedelijke sfeer en een team dat echt de tijd neemt om je goed te adviseren.

Je kunt onze fietsenwinkel in Leeuwarden zonder afspraak bezoeken. Bel 058 – 212 90 88 en als je vragen hebt over het testen van een fiets, een fietsreparatie, fietskleding, een fietshelm en andere handige fiets-accessoires. Je vind bij ons een zeer ruime keus. Onze fietsreparatie afdeling in Leeuwarden zorgt ervoor dat je fiets weer tip top wordt. Ons enthousiaste team helpt je met veel plezier.

Wil je graag eerst een fiets uitproberen en een testrit maken? Dat kan. Je kunt je favoriete fiets bij je thuis uittesten of kom gezellig langs in de winkel. We hebben in onze fietswinkel in Leeuwarden een groot assortiment testfietsen, zoals E-bikes, stadsfietsen en hybride fietsen. Maar ook racefietsen en mountainbikes kun je uittesten. Vertel ons jouw fietswensen. Dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden in de winkel.

Met welk doel ga jij de fiets gebruiken? Vertel het ons. Dan kunnen wij de testfietsen alvast voor je klaar zetten. Je bent tot niks verplicht. Wij zijn pas tevreden als jij blij bent met je fiets.

Oriënteer je goed voor een nieuwe fiets, want je hebt veel meer aan een fiets die goed bij jouw levensstijl past. Kom je binnenkort langs in onze fietsenwinkel in Leeuwarden?

Contact Webshop