• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Vacature winkel Leeuwarden

Mis deze vacature niet, want ook ons winkelteam zoekt versterking. Naast een fulltime werkplaatsmedewerker zijn we op zoek naar een fulltime of parttime winkelmedewerker.

Sluit jij je met je verkoop skills aan bij ons team. Ben jij die nieuwsgierige en leergierige fietsliefhebber, die ons en onze klanten op de winkelvloer (maar liefst 1500 vierkante meter) gaat verrassen? Dan willen wij jou snel leren kennen.

Ben je op zoek naar een gezellig fiets-gedreven team? Laat het ons direct weten, wij maken heel graag kennis met jou. Wie jij bent vinden wij belangrijker dan specifieke werkervaring in de fietsbranche. Het hele team van Jan Terpstra Cycling World zet zich met veel passie en plezier in voor onze klanten. Past die gedachte bij jouw drive?

Winkelteam Jan Terpstra Cycling World

Solliciteer direct!

Want samen met het winkelteam zorg je ervoor dat onze ruime winkelvloer er altijd piekfijn uitziet. Je hebt oog voor detail en ziet het werk. Je steekt graag je handen uit je mouwen en ziet in je linker ooghoek direct wanneer een klant eerst wil rondkijken of gelijk jouw kennis wil raadplegen. De kennis van fietsen, die leren wij jou wel.

Fietsen is goed voor je lijf en bijna iedereen doet het. Kom jij er voor zorgen, dat ons team weer een nieuwe X-factor krijgt? Wij zijn nu al benieuwd naar jouw reactie. Stuur uiterlijk 1 februari je CV met motivatie naar leeuwarden@cyclingworld.nl of bel 058 212 90 88, prik een datum en kom gezellig langs voor een oriënterend gesprek.

Voor meer online informatie over onze fietsenwinkel in Leeuwarden kijk je op Facebook, Instagram, Linked In of kijk rond op deze website.

Contact Webshop