• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Coronavirus

We krijgen vele telefoontjes en vragen of wij open zijn. Vooralsnog blijven onze winkel en werkplaats volgens de reguliere openingstijden geopend. Hierin volgen wij het advies van de regering en het RIVM.

Wel hebben we diverse voorzorgsmaatregelen getroffen. Bijvoorbeeld alle handvatten, sturen en zadels worden voor en na iedere reparatie schoongemaakt met een desinfecterend middel. Ook bij de leenfietsen wordt dit voor dat we ze uitlenen en nadat ze terug komen gedaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat onze medewerkers gepaste afstand houden. Al onze medewerkers dragen in de werkplaats en winkel handschoenen.

Wilt u een proefrit maken op een van onze testfietsen dan geldt hiervoor ook dat de handvatten, sturen en zadels worden schoongemaakt voor en na iedere proefrit. Ook is het mogelijk dat u tijdens de proefrit gebruik maakt van plastic handschoenen.

Het liefst hebben we dat onze klanten pinnen en de pinautomaat wordt iedere keer gereinigd na gebruik. Ook wordt onze balie regelmatig schoongemaakt.

Haal en breng service

Bent u niet in de gelegenheid om onze winkel of werkplaats te bezoeken dan kunt u gebruik maken van de haal en breng service. Wij halen de fiets op en brengen de fiets terug. Wij vragen u de fiets buiten te zetten en via de pin de betaling te voldoen. Hier wordt ook de pinautomaat iedere keer schoongemaakt.

Ook voor het testen en kopen van een nieuwe fiets kunnen we bij u thuis langskomen. Het bezorgen van uw nieuw gekochte fiets is natuurlijk ook mogelijk.

We nemen de situatie zeer serieus en houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze klanten en onszelf voorop. Zijn er ontwikkelingen of veranderen er dingen dan zullen wij dit hier melden.

Denk om u zelf, denk om elkaar en blijf gezond.

Jan Terpstra Cycling World

Contact Webshop