• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Openingstijden van onze fietsenwinkel in Leeuwarden

Wij krijgen veel telefoontjes en vragen of wij open zijn. Onze fietsenwinkel en werkplaats in Leeuwarden is open op de volgende dagen en tijden. Wij volgen het advies van de regering en het RIVM.

Om de hygiëne te waarborgen hebben we diverse voorzorgsmaatregelen in onze fietsenwinkel in Leeuwarden getroffen. Alle handvatten, sturen en zadels worden voor en na iedere reparatie schoongemaakt met een desinfecterend middel. Ook bij de leenfietsen wordt dit voor en na de uitleen gedaan. Daarnaast zorgen we ervoor dat we gepaste afstand houden en een mondkapje dragen in de winkel en de werkplaats.

Wil je een proefrit maken op een van de testfietsen dan geldt ook hiervoor dat de handvatten, sturen en zadels worden gedesinfecteerd voor en na iedere proefrit.

Bij het betalen heeft pinnen onze voorkeur, de pinautomaat wordt na elk gebruik gereinigd. Ook wordt onze balie regelmatig schoongemaakt.

Haal en breng service

Ben je niet in de gelegenheid om onze winkel of werkplaats te bezoeken dan kun je gebruik maken van de haal en breng service. Wij halen de fiets op en brengen de fiets terug. Wij vragen je de fiets buiten te zetten en via de pin de betaling te voldoen. Ook deze pinautomaat wordt na elke betaling gedesinfecteerd.

Ook voor het testen en oriënteren voor een nieuwe fiets kunnen we bij je thuis langskomen. Het bezorgen van je nieuwe fiets is natuurlijk ook mogelijk.

We nemen de situatie serieus en houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Uiteraard staat de gezondheid van onze klanten en onszelf voorop. Zijn er ontwikkelingen of veranderingen dan vermelden wij dit op deze pagina.

Pas goed op elkaar en blijf gezond.

Team Jan Terpstra Cycling World

Contact Webshop