• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88
Ons team bestaat uit:

Tim Terpstra, eigenaar en één van uw adviseurs in de winkel, zit eigenlijk zijn hele leven al tussen de fietsen, is er mee opgegroeid. Hij deelt zijn ervaring en passie voor het vak graag met u.

Renate en één van de adviseurs. De steun en toeverlaat van vele klanten. Vol passie kan zij u van advies voorzien bij al u aankopen.

Sanny Terpstra. De dochter van is ook een vaste kracht van het team. Zij helpt u graag met deskundig advies bij een nieuwe of gebruikte fiets. Ook houdt ze zich bezig met de marketingactiviteiten van de fietsenwinkel.

Jari Terpstra, dat is de zoon van, zo staat het gezin u te woord. Erg handig in de werkplaats en maakt de nieuwe fietsen klaar. Ook met advies voor een nieuwe en gebruikte fiets is hij een ervaringsdeskundige.

Gerrit Miedema, al meer dan 20 jaar een kei in onze werkplaats. Hoe druk het ook is, Gerrit blijft rustig en zorgt dat uw fiets weer in topconditie met u mee gaat. We hebben het niet bijgehouden, maar hij heeft al vele duizenden fietsen door zijn handen gehad.

Paul Posthumus,  zowel in de winkel als in de werkplaats actief en helpt u graag, met zijn passie racefietsen ook uw adviseur op racegebied.

Herman Wassens, is monteur bij ons in de werkplaats en kan u goed helpen bij het onderhouden van uw fiets.

Contact Webshop