• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88
Ons team bestaat uit:

Tim Terpstra, eigenaar en één van uw adviseurs in de winkel, zit eigenlijk zijn hele leven al tussen de fietsen, is er mee opgegroeid. Hij deelt zijn ervaring en passie voor het vak graag met u.

Renate Nyenhuis, Al vele jaren lang de specialist voor en steun en toeverlaat van vele klanten. Vol passie kan zij u van advies voorzien bij al u aankopen.

Sanny Terpstra, de dochter van is ook een vaste kracht van het team. Zij helpt u graag met deskundig advies bij een nieuwe of gebruikte fiets. Ook houdt ze zich bezig met de marketingactiviteiten van dit prachtige bedrijf.

Jari Terpstra, dat is de zoon van, zo staat het hele gezin u te woord in de winkel en Jari kan u ook alles vertellen en adviseren over een perfecte aankoop van een fiets en accessoires. Verder zorgt hij er voor dat alles zo goed als mogelijk op voorraad en snel leverbaar is.

Quinten Klaverboer, onze super handige adviseur die naast dat hij u met uw aankopen helpt ook zorgt dat vele nieuwe fietsen rijklaar gemaakt worden.

Hessel Dijkstra, begonnen als stageloper en tegenwoordig een vaste kracht in de winkel, hij kan u adviseren bij al u aankopen en regelt ook dat u te repareren fiets zo snel als mogelijk in de planning komt.

Gerrit Miedema, al meer dan 30 jaar een kei in onze werkplaats. Hoe druk het ook is, Gerrit blijft rustig en zorgt dat uw fiets weer in topconditie met u mee gaat. We hebben het niet bijgehouden, maar hij heeft al vele duizenden fietsen door zijn handen gehad.

Paul Posthumus, met zijn passie voor sportief fietsen uw adviseur op race, gravel en ATB gebied, zowel in de werkplaats als in de winkel. Ook is Paul de specialist in Bike Fitting.

Marco Blom, een allround monteur met ook al vele jaren ervaring. Er zijn weinig geheimen voor hem als het gaat om het onderhouden van uw fiets en zeer kundig op het gebied van E-bikes.

André Hellinga, deze handige duizendpoot zorgt dat vele reparaties weer goed rijdend en zonder problemen de weg op gaan. En hij is een kei in het verzinnen van oplossingen voor niet alledaagse reparaties die bij ons aangeboden worden.

Jesse van der Kooi, de jongste van ons allen, is als 16 jarige stageloper begonnen en dat beviel van beide kanten zo goed dat hij nu al een vaste waarde in onze werkplaats is en daar met veel plezier zorgt dat u onbezorgd kunt fietsen.

Contact Webshop