• Di, wo, vrij9:00 - 18:00
  • Donderdag9:00 - 21:00
  • Zaterdag9:00 - 17:00
Vragen? bel 058 - 212 90 88

Speedpedelec Helm

De Speedpedelec Helm weer op voorraad!

Vanaf 1 Juni 2017 is het verplicht een speedpedelec helm te dragen wanneer je op een speed pedelec rijdt. En om het je makkelijk te maken hebben we een helm gekozen waar je mee voor de dag kunt komen. De Abus Pedelec+ high speed e-bike helm heeft een NTA 8776 goedkeuring en is daarmee geschikt bevonden voor het gebruik op bijvoorbeeld een Stromer speed pedelec.

De Abus Pedelec+ ziet eruit als een gewone fietshelm. Er zijn toch duidelijk verschillen. De Helm loopt aan de zijkant en achterkant verder door om de zo de kwetsbare gedeelten van je hoofd de slaap en het achterhoofd te beschermen. Verder valt op dat de helm wat dikker en steviger is uitgevoerd. De EPS schaal moet zo de drager extra beschermen bij valpartijen op hoge snelheid.

Verder is Abus Pedelec+ voorzien van een aantal handige extra’s. Zo kan over de helm een regenhoes worden getrokken zodat je met droog haar op je bestemming kunt verschijnen. Al blijft het dragen van een helm natuurlijk niet ideaal voor je kapsel. Aan de achterkant is de Abus Pedelec+ voorzien van een rode ledlamp waardoor je als het donker is extra goed gezien wordt.

De helm is in drie verschillende kleuren leverbaar: Zwart, Zilver en Blauw. In de maten M (52-57cm) en L (56-62cm).

If it’s sent to term paper authors, it will be a fantastic idea to ensure that the topic that’s being discussed write it for me is appropriate.

Contact Webshop